BYGDEKINOEN - Løvenes Konge

FILMFAKTA
Premiere: 17.07.2019
Originaltittel: Lion King (2019)
Genre: Eventyr / Familiefilm
Regi: Jon Favreau
Skuespillere: Seth Rogen, Donald Glover, Chiwetel Ejiofor , James Earl Jones , Keegan-Michael Key, Beyoncé,Billy Eichner
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Lengde: 1 t. 58 min.
Sensur: 9 år
Begrunnelse: Partier med urovekkende stemning, flere faretruende situasjoner og voldsomme kamper gjør at filmen får 9-årsgrense.

BILLETTPRISER: Kr 90

OMTALE
Disneys “Løvenes Konge”, regissert av Jon Favreau, tar oss med til den afrikanske savannen der en fremtidig konge blir født.

Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama, og fører til at Simba rømmer. Med hjelp fra nye venner må Simba finne seg selv og ta tilbake det som er hans. Stjernecastet i denne filmen inkluderer Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala, James Earl som Mufasa, Chiwetel Ejiofor som Scar, Seth Rogen som Pumba og Billy Eichner som Timmon. Med bruk av nyvinninger i filmskaperteknikker kommer verdsatte karakterer til live på en helt ny måte.

Arrangør: Bygdekinoen
: Bygland Kulturscene
Tid: onsdag 14. august 17:30
Kids
https://www.bygdekinoen.no/template/ShowCi...